Лимон и Краставица - 5 Здравни Ползи от Детоксикиращата Напитка



1. Алкализира Tялото

Болестите не могат да процъфтяват в алкално тяло. Лимоните и краставици са алкално-образуващи храни, които ще помогнат на тялото ви да функционира на оптимално ниво. Едно балансирано рН е всичко, ако искате да сте здрави.

2. Изчиства Кожата

Водата от Лимон и Краставица е пълна с витамин С, антиоксиданти и силициев двуокис. Силициевият двуокис е природната тайна на вечната младост. Водата от лимон и краставица ще очисти токсините от тялото ви, които обикновено изникват като грозни петна.

3. Подпомага Изцелението

Витамин C и антиоксидантите са имуностимулант за системата. Подпомагат борбата срещу свободните радикали и се чувстваме добре.

4. Помага за Храносмилането

Цитрусовите флавоноиди стимулират и пречистват черния дроб. Това е добре, ако сте купонясвали и искате да очистите алкохола и отново да балансирате тялото си.

5. Увеличава Нивата на Енергия

Водата от Лимон и Краставица като първо нещо сутринта, дава добър тласък благодарение на Витамин C, калий и фитонутриентите.


Как да си направим вода от Краставица и Лимони

Добавят се няколко резена краставица и лимони към филтрирана вода. При избора на лимони и краставици е най-добре да си купите органични. Вижте за краставици, които са твърди с гладка кора. Изберете тежки лимони, които имат твърда-стегната кора.


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments